Toegangsleeftijden en Deurbeleid Carnaval 2017

Tijdens de Carnavalsviering proberen we voor iedere Dongense Pee een gezellige carnaval mogelijk te maken. Ieder Café hanteert ‘s avonds echter wel zijn eigen deur-beleid en daardoor kan het soms verwarrend zijn waar je wel en niet in de Polonaise kan gaan hossen. Dus wil je in ‘t Peeënrijk gaan Carnavallen dan is hier een duidelijk overzicht welk deur-beleid wordt gehanteerd.

Voor scholieren van het middelbaar/voortgezet onderwijs wordt er weer een speciaal Carnavalsfeest georganiseerd in JC de Poort door de Gentlemen of Dongen. Voor de scholieren is dit hét Carnavalsfeest waar je bij moet zijn! Zowel op Vrijdag, Zaterdag als Zondag kun je hier Carnavallen, voor slechts € 12,- in de voorverkoop heb je een passe-partout voor heel het weekend. Aan de deur betaal je € 5,50 per avond.

Let op: het is wettelijk verplicht je ten alle tijden te kunnen legitimeren, dus ook als je al een polsbandje hebt dien je nog steeds een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Daarnaast zijn er bij iedere Horeca gelegenheid in ‘t Peeënrijk de volgende huisregels tijdens de Carnaval, opgesteld volgens het Convenant Veilig Uitgaan. Het uitgaan in Dongen verloopt in het algemeen plezierig, zonder overlast en veilig. Dit is mede te danken aan het Convenant Veilig Uitgaan. In dit convenant hebben Horeca Nederland, afd. Dongen, de politie, het Openbaar Ministe-rie en de gemeente enkele jaren geleden afspraken gemaakt die ertoe bijdragen dat het uitgaan plezierig, zonder over-last en veilig blijft verlopen.

Huis/gedragsregels Carnaval Horeca Dongen:

1. De huisregels uit het Convenant Veilig Uitgaan blijven onverkort van kracht.
2. Voordat toegang tot een horecagelegenheid wordt verleend, kan worden gevraagd een geldig legitimatiebewijs te tonen. Het niet voldoen aan dit verzoek zal leiden tot weigering van de toegang.
3. Ben je tussen de 18 en 25 jaar dan krijg je een polsbandje om die je de gehele carnaval kunt dragen. Geen bandje is Geen alcohol! Lees hier waar je een polsbandje kunt halen.
4. Horeca Dongen behoudt zich het recht voor bij speciale activiteiten alleen toegang te verlenen na aankoop van een speciale toegangskaart.
5. Het dragen van carnavalskleding is verplicht. Niet gekostumeerde personen wordt de toegang geweigerd.
6. Onnodig in- en uitlopen is verboden. Uitgangspunt: binnen is binnen en buiten is buiten.
7. Het is verboden houders onder druk en scherpe voorwerpen mee naar binnen te nemen.
8. Consumpties mogen alleen binnen worden genuttigd. Het is niet toegestaan consumpties, consumptieverpak-kingen en etenswaren van buiten naar binnen te brengen en ook niet van binnen naar buiten te brengen.
9. Heb respect voor elkaar en denk bij het verlaten van het pand aan de buren.
10. Aan personen jonger dan 18 jaar wordt geen alcohol geschonken. Er wordt streng toegezien op het zgn. weder verstrekken (bestellen voor een persoon jonger dan 18 jaar). Bij twijfel wordt om een geldig legitimatiebewijs gevraagd.
11. Wanneer personen jonger dan 18 jaar toch worden betrapt op het nuttigen van alcohol leidt dat tot verwijdering uit de horecagelegenheid. Dit geldt ook voor de zgn. wederverstrekker.
12. Barmedewerkers mogen naar eigen inzicht weigeren om (alcoholhoudende) drank te schenken.
13. Bij handhaving van deze regels wordt zo nodig de hulp ingeroepen van de politie.
14. Iedereen die deze horecagelegenheid betreedt gaat akkoord met deze regels.
15. In alle gevallen waarin deze huis/gedragsregels niet voorzien, beslist de horecaondernemer. Deze beslissingen zijn bindend.

Leeftijds deurbeleid Horeca Dongen 2017

Geplaatst in

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.