Roparun doorkomst Dongen

Zondag 28 mei gaat de Roparun 2023 weer als een sneltrein door Dongen en jij kunt ze aanmoedigen bij Horeca Dongen!

 

Op verschillende Horeca Locaties in Dongen kun je met een hapje, drankje en gezellige muziek de Roparun lopers en fietsers aanmoedigen vanaf het terras. Daarnaast vind je ook de feesttent bij de atletiekbaan Atledo verzorgt door de Salamander Dongen.

Van +/- 16:00 - 23:00 uur komen de meeste teams door Dongen en hier kun je ze aanmoedigen:

Café zaal 't Karrewiel

Vaartweg 112, 5106 NE Dongen

Het terras van 't Karrewiel ligt aan de vaartweg waar de Roparun vanuit Kaatsheuvel via de Gemeenteweg Dongen binnenkomt. Maar ook aan de achterkant is een mooi en besloten terras te vinden om lekker in de rust te genieten of bijvoorbeeld een potje Karregolf te spelen.

Eetcafé Janssen & Janssen

Hoge Ham 59, 5104 JB Dongen

Recht tegenover de kenmerkende Laurentius kerk in Dongen ligt het gezellige terras van Eetcafé Janssen & Janssen. Naast diverse speciaalbieren, een uitgebreide lunch- en dinerkaart steken de renners en fietsers hier misschien wel het meest spannende kruispunt van Dongen over, sensatie alom dus.

Grand Café de Cammeleur
Brasserie en Restaurant Winkk

Hoge Ham 126, 5104 JK Dongen
Buitenpodium Park Vredeoord

De multifunctionele accommodatie de Cammeleur heeft aan de voet van het schitterende Park Vredeoord een mooi terras met buitenpodium. Als de Roparunners vanaf de Hoge Ham tussen de Cammeleur en Winkk door het groene hart van Dongen in sprinten, zullen de DJ's op het parkpodium hen een extra zetje geven.
Zowel Winkk als de Cammeleur zijn open en kan er op het terras een heerlijk drankje en hapje worden genuttigd.

Brasserie Loud

Looiersplein 54, 5104 GR Dongen
Buitenpodium Looiersplein

Uit het groene Vredeoord vervolgen de deelnemers zich naar het winkelcentrum van Dongen: 't Looiersplein.
Via 't Looiershof denderen zij over het buitenpodium op 't Looiersplein langs het nieuwste terras van Dongen bij Brasserie LOUD! Buiten op het terras kun je LOUDkeels de deelnemers toejuichen met een cocktailtje, speciaalbier of een hapje. Ook is er deze avond de mogelijkheid om te dineren terwijl de lopers het terras passeren. Maar ook binnen bij de brasserie kun je uitgebreid genieten van de uitgebreide kaart en achter het glas de snelle Roparunners voorbij zien komen.

Atledo - de Salamander

Hertog Janstraat 41, 5104 EX Dongen
Feesttent langs de Atletiekbaan

Net als vorig jaar is er weer een grote feesttent met diverse live optredens van zowel lokaal als nationaal talent. Over een grote catwalk lopen de deelnemers dwars door de feesttent heen. Om vervolgens Dongen weer te verlaten.
Café de Salamander verzorgt hier voor alle feestvierders diverse dranken.

Meer informatie over de feesttent vindt je hier