Carnaval 2018

Carnaval 2018

motto-2017-2018We lere ut nie aaf, is het motto dat dit jaar door het schoon en onvolprezen Peeënrijk rondtrekt met Andreo LX en zijn metgezellen. Wij als Horeca Dongen zen ut ook nog zeker nie verleerd en daarom gaan we dees jaor mee zun alle dur wir un schitterend fist van maoke!

Onder andere is er dit jaar weer een gezamenlijke Peeënmunt verwezenlijkt, zijn er gratis polsbandjes te verkrijgen voor snellere leeftijds controle aan de bar en werken we samen met stichting de Peeënstekers om algemene Carnavals activiteiten mogelijk te maken.

Peeënmunt 2018

Ook dit jaar is er door de Horeca Dongen leden weer een gezamenlijke Peeënmunt gemaakt, na drie jaar dezelfde eenheidsprijs te hebben gehanteerd wordt deze dit jaar vehoogd naar € 2,10 per Peeënmunt. Hiervoor kunt u onder andere koffie, thee, fris en natuurlijk Pils halen. Voor speciaalbier, wijn en diverse buitenlands gedestilleerd betaald u 1,5 munt. De munten zijn bij elke deelnemende horeca gelegendheid te koop en in te leveren.

Ook na de Carnaval kunt u nog steeds tot en met het halfvastenbal uw overgebleven Peeënmunten gebruiken, ze zijn dit jaar t/m 11 maart 2018 geldig.

Lees hier meer over de Peeënmunt 2018 voor meer informatie.

Deurbeleid 2018

Tijdens de Carnavalsviering proberen we voor iedere Dongense Pee een gezellige carnaval mogelijk te maken. Ieder Café hanteert ‘s avonds echter wel zijn eigen deur-beleid en daardoor kan het soms verwarrend zijn waar je wel en niet in de Polonaise kan gaan hossen. Dus wil je in ‘t Peeënrijk gaan Carnavallen dan is hier een duidelijk overzicht welk deur-beleid wordt gehanteerd.
Voor meer informatie over het deurbeleid klik hier voor meer informatie.

deurbeleid carnaval 2018

Polsbandjes 2018

Ook dit jaar zijn er weer polsbandjes verkrijgbaar voor de 18-25 jarigen om het bestellen aan de bar te versnellen. Deze zijn al verkrijgbaar op woensdag 7 Februari en donderdag 8 Februari 2018, bovendien maak je kans op gratis Peeënmunten als je deze dan al op haalt. Lees hier meer over de Polsbandjes en het gebruik er van.

Geplaatst in

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.