Carnaval 2016

Het aftellen is begonnen, nog maar twee weken en alle Peejelaanse Sterre kunne gaon straole! Ook dit jaar beloofd het weer één groot Carnavals feest te worden.

Van Donderdag 4 februari tot en met Dinsdag 9 februari ben je bij Horeca Dongen op het juiste adres om je Carnaval te vieren. Van bouwersbal tot pyamabal, kindermiddag tot straatdansen, veteranenbal tot lintjesregen, van ut peeje geblaos tot de optocht kijken… Er is genoeg te doen bij alle cafés en voor alle leeftijden.

Peeënmunten

Bij de deelnemende Horeca Dongen leden kun je tijdens de Carnaval weer met Peeënmunten betalen. Voor slechts € 2,00 kun je deze munten kopen en aan de bar inruilen voor een consumptie. Heb je na de Carnaval nog veel munten over? Deze kun je nog tot tot 4 weken na de Carnaval gebruiken, ze zijn namelijk tot 6 maart 2016 geldig.

NIX18

Zoals wettelijk bepaald is het niet toegestaan alcoholische dranken te nuttigen onder de 18 jaar. Om dit in goede banen te leiden is er ook dit jaar weer het GRATIS 18+ Polsbandje, voor 18-25 jaar. Met dit bandje is het namelijk in de kroegen makkelijker te zien of je 18 jaar of ouder bent en hoef je aan de bar niet lang te wachten. Deze bandjes zijn niet overdraagbaar, maar wel geschikt om heel de Carnaval te dragen. Wij vragen dan ook om deze niet af te knippen, daar er rekening is gehouden dat er voor iedereen tussen de 18-25 jaar in Dongen 1 bandje is voor heel de Carnaval.

Op vertoon van een geldig legitimatie bewijs zijn de bandjes al te verkrijgen vóór de Carnaval op:
Dinsdag 2 februari in Café Gasterij Den Hamse Bok, van 19:00-21:00 uur
Woensdag 3 februari in De Cammeleur, van 19:00-21:00 uur

Zo voorkom je dat je tijdens de eerste Carnavalsdag in de rij moet staan om alsnog een bandje te halen. Let wel: het 18+ polsbandje is géén vervangen van je legitimatie bewijs! Deze dien je alsnog bij je te dragen, ook dit is wettelijk verplicht. Er wordt namelijk ook steekproefsgewijs gecontroleerd op het geldig dragen van een bandje. Zonder geldig legitimatie bewijs kan je toegang tot een Horeca gelegenheid geweigerd worden.

Haal je op Dinsdag of Woensdag voor de Carnaval je bandje op, dan maak je kans op gratis Peeënmunten!

Horeca Dongen 2016

Geplaatst in

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.