Straotparade 2023

Zondag 19 Maart

Zondag 19 maart 2023 is het alweer halfvasten en dat betekent dat je weer je beste carnavalspak aan mag trekken en lekker kunt ronddweilen in 't Peeënrijk. Als afsluiter van het carnavalsseizoen organiseert Horeca Dongen in samenwerking met Stichting de Peeënstekers tijdens het halfvasten dit jaar de StraotParade 2023.

straotparade_banner

Deelname Straotparade

Je kunt als kapel of begeleidende groep deelnemen aan de Straotparade. Geef je hiervoor op via het inschrijfformulier bij Stichting de Peeënstekers.

08-03-23: het is niet meer mogelijk je op te geven

Wil je gewoon deelnemen als toeschouwer is dat natuurlijk ook mogelijk, hiervoor is geen inschrijfformulier nodig. Je kunt lekker in Carnavalskleding gaan en staan waar je wilt deze dag en van kroeg naar kroeg of diverse buiten podia lopen.

Programma en Locatie's

Programma
Het programma ziet er ongeveer als volgt uit: 12.30 uur Verzamelen in een nader op te geven horecagelegenheid 13.00 uur Start Straotparade vanaf 17.30 uur Slotpolonaise en prijsuitreiking

Bekijk hier het totale doordraaischema per locatie op peeenstekers.nl

Locaties
Er doen diverse dongense horeca gelegenheden mee en er zijn ook 2 buiten podia te vinden. Zie hier onder de locaties waar de kapellen optreden:

Bekijk hier de plattegrond voor alle locaties

Peeënmunt 2023

peeenmunt 2023

Zoals eerder vermeld en op de Peeënmunt zelf gedrukt is deze dit jaar geldig t/m 19 maart 2023. Oftewel de Straotparade is de laatste mogelijkheid om je Peeënmunt in te ruilen voor een consumptie.

Er worden overigens geen Peeënmunten meer verkocht, je kunt ook contant of met een pinpas betalen bij de kroegen en podia voor een drankje.

Geplaatst in