Geen open terrassen door leden Horeca Dongen

Horeca Dongen doet aanstaande dinsdag (2 maart) niet mee met de protestactie van horeca-ondernemers overal in het land om de terrassen te openen en gasten toe te laten. Dat hebben de leden na goed overleg unaniem besloten.

Jeroen Trommelen van DongensGenieten en voorzitter van Horeca Dongen legt uit waarom: ,,Vooropgesteld: Wij vinden het heel zuur en het doet ons echt pijn dat we na al die maanden van lockdown onze deuren nog steeds niet mogen openen. Als Horeca Dongen zijn we ervan overtuigd dat we onze gasten op een veilige en gastvrije manier kunnen ontvangen. Dat kan door de juiste corona-maatregelen te nemen.

Tot onze grote teleurstelling hoorden we deze week het besluit van het kabinet dat de versoepeling van de coronamaatregelingen niet geldt voor de horeca.’’
,,Maar toch doen we dinsdag niet mee met de actie. Als Horeca Dongen hebben we overleg gevoerd met onze leden. Wij denken dat dit niet de oplossing is. Wij vinden het beter om nu nog even geduld te hebben en over een paar weken open te gaan en dan ook daadwerkelijk open te blijven. Dat is voor iedereen de beste oplossing’’, aldus Jeroen Trommelen van DongensGenieten en voorzitter van Horeca Dongen.

Geplaatst in