Carnaval zonder Peeënmunt

peeenmunt_

Eindelijk kunnen we weer de Dongense Horeca gaan bezoeken zonder beperkingen. We zijn enorm blij dat we weer open kunnen en dat ook nog eens met de Carnavalsviering 2022 voor de deur! Omdat iedereen na de meerdere tegenvallers afgelopen 2 jaar druk in voorbereiding is, zijn er iets minder gezamenlijke horeca acties dit jaar.

Peeënmunt 2022

Helaas kwam het landelijke bericht net te laat om dit jaar weer een gezamenlijke Peeënmunt te laten maken. Er zijn wel diverse Horeca gelegenheden die een eigen consumptiemunt gebruiken, deze kun je dan alleen bij die desbetreffende inleveren voor consumpties. Bij de meeste kroegen kun je hun munt ook na de carnaval nog inleveren, hiervoor verwijzen we je naar het etablissement, waar je de munt koopt.

We gaan er vanuit dat volgend jaar gewoon weer de Peeënmunt 2023 verkrijgbaar wordt en het iets makkelijker is om in heel het Peeënrijk eenzelfde betaalmiddel te kunnen gebruiken.

Hang ook dit jaar onze raamvlag uit!

raamvlag2

Peeënmunt 2023

Peeke-Horeca-Dongen_outlined

Deze afbeelding staat ook in 't Peeke, knip daar jouw munt uit. Zo kun je toch jouw collectie aanvullen met een uniek 2022 editie.

We kèke ôk alvast veuruit nar 2023 en zouwe ut leuk vènde agge un schôn ontwerpske maokt veur de Peeënmunt volgend jaor!

Geplaatst in